Щирі привітання з хрестинами у прозі, українською мовою

Нехай Господь благословить вашу дитину. І в цей особливий день – день хрещення, нехай Ангели спустяться з небес щоб осяяти його своїм благословенням. Бажаю вашому малюкові тільки радості, здоров’я, натхнення для маленьких і великих звершень. Будьте щасливі і ви, і ваш новонароджений дитинка.

Сьогодні настав воістину важливий і світле свято. Хрещення вашої дівчинки – це урочистий день в її долі. Тепер вона опинилася під заступництвом Господа, який здатний творити чудеса. Вірте в те, що ваша донечка обов’язково виявиться найщасливішою і впевненою в собі. Нехай сьогоднішнє свято залишить тільки світлі емоції. Вітаємо з хрещенням!

Вітаю вас і ваше крихітне диво з крестинами! Бажаю малюкові вірного ангела хранителя за спиною, який буде оберігати його протягом усього його життєвого доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Кажуть, коли людина народжується, то на небі запалюють зірочка, яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так ось, а коли маленькій істоті, після народження, датися обряд хрещення, то його тьмяна зірочка, розгорається все яскравіше і яскравіше! І в день, хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь посилає до нього свого помічника, Ангела Хоронителя, щоб він, оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай в день хрестин, зірка вашої малятказасяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.

Ніжність і любов батьків подарували тобі прекрасне свято – день твого хрещення, який стане захистом тобі в життєвих ситуаціях і допоможе на життєвому шляху стати краще, сміливіше, мужественнее і здоровіше. Нехай любов буде для тебе яскравою і красивою, немов вечірнє небо взимку, і нехай добрий християнський дух подарує тобі ніжність, доброту і спокій, щоб ти виріс сильним, чесним і мужнім людиною, прекрасним другом, з яким ти б і сам мріяв би подружитися. Радуй людей і Бога своїми чеснотами, тримай своє слово і виконуй свої обіцянки, щоб життя стало для тебе приємною і красивою і люди завжди тягнулися до тебе, допомагали в скрутну хвилину і завжди дарували тобі радість, ніжність і любов, а так само сприяли твоєї успішності і процвітання.

Вітаю зі здобуттям православної віри і входженням у храм, з крестинами тебе! Бажаю, щоб Господь оберігав від заздрості і злості, щоб життєвий шлях був присвячений досягненню своїх цілей, здійснення заповітних мрій, допомоги оточуючим і наповненню щастям твоєї душі.