Щирі привітання з хрестинами у прозі, українською мовою

Сьогодні благословенний і освячений день, коли людина прийняла своє друге народження – духовне. Так нехай же з цього моменту життя буде легше і щасливіше, адже Ангел-хранитель тепер завжди буде за плечем. Духовності, гармонії, душевного спокою – все, що необхідно для щастя!

Вітаю з крестинами, з днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало вірний напрямок по життю, щоб твій розум наставляв тебе на добрі справи.

Ми всі сьогодні чули в церкві спів маленьких янголят, що супроводжує вашу маленьку дівчинку в новий, таємничий світ, який подарував їй справжнього захисника в особі ангела-хранителя і названих батьків. Цей день дуже важливий не тільки для малятка, а й для хресних, адже перед обличчям Бога вони поклялися стати батьками для цієї дитини, оберігати і направляти її, допомагати в будь-якій ситуації і завжди підтримувати. Хрещені, ви непросто виголосили слова, а взяли на себе зобов’язання, тепер у вас є дочка. Так нехай цей маленький янголятко завжди відчуває ваш захист, тепло і любов. У світі, мабуть, немає нічого прекраснішого невинних дитячих очей, сьогодні вони довірилися вам, тому зробіть все, щоб вона була щасливою.

Вітаю з крестинами. Бажаю дитині щастя і здоров’я, миру і любові, яскравого дитинства і благополуччя в житті. Нехай Бог відводить від тебе будь-яке лихо, нехай кожен день, милий дитина, дарує тобі радість, посмішку, сміх, захоплення і цікаве захоплення.

Від щирого серця вітаю з крестинами крихти. Нехай доля дитині подарує масу щасливих миттєвостей і яскравих подій, нехай в житті чада НЕ буде печалей і негараздів, нехай Господь береже дитину і оберігає від усього поганого, нехай у батьків і у хрещених завжди вистачає сил, часу і бажання зробити життя своєї дитини світлої, доброї і чудовою.

Вітаю вас з цим чудовим подією! Бажаю, щоб відтепер ваше чадо було завжди під захистом Бога! Нехай ангели-хранителі завжди стоятимуть на його шляху і оберігати від смутку, негараздів, розчарувань і сильних падінь. Нехай ваші молитви будуть завжди почуті, а маленьке диво росте безтурботним і щасливим!

У це світле свято всієї родини, коли ваш милий дитина прийняв свою віру, я щиро бажаю йому посмішок яскравих, як веселка і днів у житті теплих, немов сонце. Нехай малюк долає будь-які труднощі на шляху, нехай не турбують маленьке серце образи і печалі.