Привітання з хрестинами своїми словами, до сліз

Підібрали колекцію привітань з хрестинами . Обирайте гарні слова для близької людині.

Від щирого серця хочу привітати з цим чудовим і важливою подією, з входженням в православну віру і храм, з крестинами! Бажаю, щоб Господь допомагав у важку хвилину, щоб ангел-хранитель оберігав завжди і всюди, щоб життя тяглася щасливою і довжиною дорогою, щоб було на шляху багато радісних перемог і добрих справ.

Від щирого серця вітаю з цією чудовою подією, з крестинами вашого дитинку. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелика і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати завжди радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

Сьогодні відбулися хрестини вашого хлопчика, який тепер повинен стати умиротвореним і щасливим, впевненим в собі і розуміє своє майбутнє. Господь обов’язково проведе вашого дитинчати за потрібною життєвому шляху і зможе зберегти від будь-яких негараздів і небезпек. Дорогі батьки, зберігайте свого малюка, адже йому насправді потрібна турбота, яка нічим не може бути замінена. Нехай Господь теж опікується дитинку від будь-яких небезпек і сприяє збереженню його ідеального здоров’я, дивовижною енергії. Вірю в те, що життя нашого прекрасного хлопчика може бути довгим і щасливим, а будь-які небезпеки залишаються в минулому, до того, прекрасного дня, коли відбулося благословення Господом. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова підтримки, турботи. Вітаю з подією, яка більше ніколи не повториться, але яке зуміло стати основою умиротворення вашого хлопчика. Вітаю з крестинами.

Нехай буде дитинка ваш хороший, розумний, сильний і, звичайно ж, здоровий! Я вітаю вас з прекрасним і важливим святом, з першим святом вашого чудесного дитини, з крестинами! Сьогодні він вперше увійшов в Храм Божий для того щоб його присвятили в таїнство хрещення! Так нехай же з цього дня дитина завжди знаходиться під охороною небес Божих! Нехай його ніколи не залишає ангел-хранитель і завжди стоїть на сторожі його спокою і гарного настрою! Нехай він не знає в житті прикростей, бід і різних інших неприємностей, а буде завжди усміхненим, сповненим здоров’я і душевного добра! З крестинами вас, будьте щасливі і ви, і ваша дитина!

Сьогодні ви надали мені велику честь, запросивши стати хрещеною для вашого малюка. Протягом усього обряду я переживала непередаваний трепет і ніжність до чудо-немовляті. Тепер ми з ним рідня. Я бажаю, вже нашого спільного дитині, міцного здоров’я, удачі, допитливого розуму і щастя. Нехай він росте і радує всіх нас своїми подвигами і досягненнями. Я буду намагатися захистити його від бід і негараздів силою своєї материнської молитви. Нехай його чиста душа завжди тягнеться до світла, а нам дорослим вистачає терпіння і розуму побачити Божу іскру, що мерехтить в кожній дитині і допомогти розгорітися їй великим і благодатним вогнем.