Привітання з хрестинами до сліз

Сьогодні у нашого хлопчика – хрестини. Цей день, звичайно, виявиться одним з найбільш важливих для нього. Хочу побажати для нашого прекрасного малюка щасливого дитинства, активного розвитку, виконання мрій і досягнення поставлених цілей. Нехай в житті все завжди складається ідеально і будь-які мрії збуваються. Ми, рідні та хрещені батьки, обов’язково подбаємо про прекрасне синочка, адже йому настільки важлива турбота, яка здатна виявлятися справді безмежною. Будь ласка, прийміть мої найщиріші побажання щасливого і довгого життя, привітання з хрестинами. Сподіваюся, що сьогоднішній день обов’язково принесе з собою тільки найпозитивніші і гідні зміни. З прекрасним днем, який потрібен для зміцнення духу і віри, розуміння особливостей буття, віри в майбутнє! Бережіть, дорогі, свою створену сім’ю.

Сьогодні вранці так яскраво світило сонце і так урочисто дзвонили дзвони, сповіщаючи весь світ, що ми стали хрещеними батьками цієї прекрасної малятка. Не тільки перед Богом, але й перед батьками ми клянемося, що ніколи не скривдимо дитину, станемо їй справжньою родиною, двері наших будинків завжди відкриті для вас, так само як і наші серця. Ці маленькі долоньки завжди знайдуть підтримку і опору в нашій особі, а ще захист. Ми обіцяємо бути поруч, просто спостерігати за тобою і радіти всім твоїм успіхам, янголятко.Тепер ти знайшла захист Господа Бога, який благословив тебе на добрі справи і щасливе життя. Нехай в твоєму світі буде якомога більше світло а, добра і посмішок. Чи не засмучуйся через дрібниці, адже ми завжди поруч.

Мої дорогі, сьогодні важливий день для вашої родини, особливо для вашого хлопчиська – цього прекрасного пустотливого створення. Мені хочеться привітати вас з хрещенням синочка і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя, благополуччя вашої сім’ї і взаєморозуміння. Мені хочеться, щоб ви запам’ятали цього день, тому як це свято дійсно має велике значення для будь-якої людини. Саме з цього моменту ваш милий і добрий хлопчик буде перебувати під захистом Бога, а значить, що він завжди буде спокійний, тому що його оберігають. Я вітаю вас з цією прекрасною подією, а ще хочу, щоб ви постаралися запам’ятати якомога більше моментів, тому як цей день дійсно дуже важливий для вас. Зі святом, мої дорогі! Сьогодні ви самі щасливі батьки, а ваш малюк сьогодні просто дивує своєю гіперактивністю.

Вітаю з крестинами! Нехай Господь оберігає маленьке диво від бід, подарує йому довгу і щасливу долю, відмінне здоров’я і хороший характер. Нехай поруч завжди буде ангел-хранитель, направляє і допомагає в скрутні хвилини, захищає і охороняє від поганого.