Привітання з хрестинами до сліз

Сьогодні важливе сімейне подія – хрестини! Вітаємо з цим чудовим святом! Бажаємо, щоб духовне наставництво і виховання хрещених батьків – збагачувало і заповнювало внутрішній світ прекрасного дитини. Нехай Божа рука вбереже дитя від всіх негараздів і благодаттю увінчає життєвий шлях. Щастя і здоров’я у ваш дім!

Нехай для тебе відкриті небеса і добрі слова звучать для тебе в цей день, щоб ти був прекрасний, ніжний і красивий, немов твій небесний покровитель Ангел, ім’я якого тобі дали при хрещенні. З цього дня починається свято твоєї християнського життя, оточеної добрими ангелами, і ніжними людьми, які допоможуть тобі у важкі хвилини і будуть радувати тебе кожен день. Нехай небеса будуть для тебе добрими, світлими і ласкавими, нехай люди навколо стануть для тебе добрими, так як ти будеш знати, як опиратися злу, нехай навіть, для початку, у власній душі. Тому, що кожна душа однаково дорога Богу, який готовий допомагати кожному, що буде сам прагнути радувати його добрими словами і благородними вчинками.

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою, і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

У будинку хвилювання і радість. У колисці, сопучи, спить маленький чоловічок. Батьки розчулюють, дивлячись на нього, і дякують Богові за первістка. Нехай маленький чоловічок росте здоровим, набирається сил і приносить своїм батькам тільки радість. А якщо хвилювання – то тільки приємні.

Це чудова подія відбулася! З цього дня ваш малюк під найнадійнішим захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, негараздів і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

Привітаю з крестинами крихітку і бажаю, щоб ангел малюка ніколи не опускав свої крила і завжди захищав його від будь-яких бід, негараздів, хвороб і печалей. Нехай малюк росте щасливим і здоровим дитиною, нехайбатьки і хресні завжди оточують своє чадо любов’ю, турботою, прекрасними мріями, нехай Господь проллє світло добра і благополуччя на життєвий шлях дитини.

Привітаю з крестинами, з добрим і світлим святом крихти і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа крихти завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятку йти стежкою щастя, блага і любові.