Зворушливі привітання з Благовіщенням простими словами

Сьогоднішній християнське свято виник не випадково. У цей день матінка Богородиця покрила всіх своїм легким покривалом, хто читав молитви, і захистила людей від лютих ворогів. Тому ми з легким серцем йдемо до церкви і відчуваємо добро Богородиці над нашими головами. В цей день я бажаю вашому дому захисту від будь-яких ворогів, щоб ваш будинок не обходило зло і обходило його стороною.

Чудове свято – Благовіщення стукає в двері. Відкривай швидше і впусти в дім радість, щастя, доброту і весняне тепло! Від душі вітаю і бажаю миру, яскравого сонця, довгого життя, любові і розуміння рідних людей, благополуччя і хороших звісток на кожен божий день!

Вітаю з великим святом Благовіщення. Нехай в житті буде багато радості і тепла. Ніколи не переставайте вірити в диво, і воно обов’язково збудеться.

У Благовіщення хочу побажати всього найкращого, що є в цьому світі. Добробуту, достатку, непідробною і взаємної любові, величезного запасу здоров’я і безмежного щастя! Нехай у всіх справах завжди супроводжує удача. І нехай всі бажання неодмінно збуваються!

Благовіщення – свято юності і радості душі, в який неможливо сумувати. Веселитися потрібно, вихваляючи Богородицю і Господа, батьків наших, дітей та онуків. Кожна людина знайшов собі місце в житті, перебуваючи поруч з кровними родичами. Все це не просто так, адже всесвіт благоволить наше щастя. Бажаю, щоб ти йшов на її відгук, незважаючи ні на що. Нехай все буде виходити так, як потрібно. Бажаю, щоб нічого і ніколи не викликало навіть крапельки смутку і сумнівів. Сіяй від щастя і благоденства оточуючих людей, які є руками Богородиці і Господа. Відкривай в собі відповідь на дії оточуючих людей. Я вірю, що в твоєму житті буде тільки світло, а будь-яка чорнота ніколи не настане. Проведи велике свято зі своїми близькими і дорогими людьми. Вітаю з Благовіщенням, світлим і гідним святом!

Світлий і дуже добре свято Благовіщення Пресвятої Богородиці щороку відзначає весь православний світ. Віруючі щорічно радіють тому, що Діва Марія понесла в своєму череві благословенного дитини, у якого на роду було написано стати Спасителем усіх людей. Нехай це свято принесе якомога більше світла і добра, прибере всі неприємні думки, проблемиі покаже, наскільки це все другорядне. Душевний спокій і віра в те, що Господь відповість на щирі молитви своїх дітей, обов’язково повинні бути присутніми в кожній людині. Нехай ваші домівки будуть благословенні, нехай Богородиця своїм крилом захищає вас і ваших дітей від усього злого і поганого, що може їх підстерігати. Нехай радість і достаток буде в будинку, а справжня віра ні коли не залишає ваші серця. Відкрийте свої серця і двері для Господа і Божої Матері, нехай вони завжди будуть поруч з вами.