Красиві привітання з Благовіщенням українською мовою

Підібрали колекцію самих красивих привітань з Благовіщенням у прозі. Обирайте гарні слова для близької людині.

Світлий і чистий свято Благовіщення Пресвятої Богородиці нехай огорне ваш будинок теплом і благодаттю. Моліться сьогодні особливо щиро, Богоматір обов’язково почує вас і дарує здоров’я, достаток і благополуччя. Добра і щастя вам!

Нехай Благовіщення принесе тобі багато добрих новин, радості і всіляких гараздів! Бажаю тобі взаємної чистої любові, міцного здоров’я і спокою в душі! Нехай Господь береже тебе і посилає тобі своє благословення з небес!

Улюблена моя матуся, вітаю тебе з Благовіщенням! Бажаю, щоб Господь зберігав тебе, оберігав і допомагав у всіх твоїх справах і витівках! Нехай твої мрії здійснюються і в житті чекають найнеймовірніші чудеса! Залишайся такою ж прекрасною і частіше посміхайся!

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Саме в цей день Діва Марія дізналася благу звістку про те, що стане Богородицею і матір’ю Спасителя нашого, Ісуса Христа. Нехай же в цей світлий свято наші душі наповнюються тільки найкращими помислами, щоб в житті кожного з нас була своя блага вість.

Він всіх вчив прощати, не пам’ятаючи зла, і лише добром відповісти на худе. Безмірною любов’ю і вірою своєю світло небесне запалив в душах людей! Блага звістка про швидкий прихід Спасителя світ осяяла, вітаю вас з цим особливим днем, нехай любов в серці горить вогнем!

Благовіщення з перших хвилин дарує радість і спокій в душі, впевненість в самому прекрасному майбутньому. Не потрібно сумувати і сумувати, адже серце зігріте Господом і Богородицею. Вищі сили, всесвіт прихильні тобі, налаштовуючи на хвилю позитиву. Відкрийся цієї чудодійної енергетиці, яка дозволить сміливо крокувати по життю, відсторонюючись від будь-яких перешкод. Бажаю, щоб кожен день приносив тільки найкраще і впевненість в тому, що всі плани втіляться в мирському житті так, як цього бажає твоєї душі. Слухай свого серця і не йди на поводу у мізків, які часто намагаються протидіяти істинних цінностей, відроджуючи сумніви. Відкривай нові грані життя і, звичайно, цінуй їх по-особливому. Благовіщення – унікальне свято, з яким можна зробити крок в нову і світле життя, переступивши через обрив. Щастя!

Благодаті і спокою душі, любові такої, щоб зігріла серце, вогню в очах, здоров’я, бачити світу красу я в цей день бажаю вам сердечно! День радісний і світлий для мирян – Благовіщення нехай зміцнить вашу віру, подарує, терпіння, сили і доброту!