Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Солодких стиглих яблучок! Гарного врожаю, щоб завжди було що поставити на стіл! Нехай буде багатство і процвітання! Нехай в душі буде спокій і світле тепло! Нехай серпня принесе теплу осінь і ласкаву зиму!

Вітаю з Яблучним Спасом і бажаю, щоб душа твоя з кожним днем ​​наповнювалася чарівним ароматом і прекрасним кольором яблуневого саду, щоб для серця твого кожен день відкривав світ доброти, чудес, удачі, радості і щастя. Бажаю блага, миру і найщирішої любові дорогих людей.

Дорогий татко! Ось і настав світле свято Яблучного Спаса. Хочу побажати тобі в цей день міцного здоров’я, сильного тіла і сильного духу, радості в душу і солодощі на святковому столі! Нехай щедре літо і волшебніца- осінь дарують тобі тільки хороші і яскраві дні, а все сумні спогади нехай безслідно зникнуть. Нехай на столі твого будинку завжди красується коровай – символ достатку і благополуччя!

З Яблучним Спасом вітаю і бажаю світлого і праведного шляху. Нехай життя буде солодким і соковитою, як стигле яблучко, нехай буде лад в сім’ї, нехай Бог відведе всі недуги і хвороби, нехай радість і веселощі приходять у ваш будинок.

Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

З Преображенням і яблучним Спасом. Береже вас Господь!

Вітаю тебе, в цей сонячний день і хочу побажати щастя і довгих-довгих років. Віруй в добро, твори добро! З Преображенням Господнім тебе і всю твою родину!

Прийми мої вітанняз Яблучним Спасом! Бажаю успіхів в кар’єрі, зростання доходів і відмінного настрою!

Як сталося Преображення Господа нашого, так і в житті вашої нехай зміниться все на краще. Як Господь наш страждав, але потім отримав небесне царство, так і всі ваші негаразди, що терзають душу, нехай приведуть до великої радості й удачі, перетворять ваш будинок, життя, душу. Нехай свято Преображення Господня буде початком нового етапу у вашій долі.

У нас сьогодні на календарі шосте серпня, тобто початок останнього літнього місяця, однак саме в цей день, згідно з народним календарем православних слов’ян, починає вступати в силу осінь. Мені хочеться привітати вас з цим чудовим святом, з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого світлого і доброго, що відповідає даному святкового дня. Проведіть цей день з максимальною користю для себе. Найкраще буде, якщо ви зустрінетеся зі своїми близькими і рідними, з ким ви давно не бачилися. Нехай це свято допоможе вам трохи відпочити і розслабитися. Яблучний спас є одним з найбільш шанованих свят, проте не всі знають про наявністьтакого свята в календарі. Розкажіть про цей день своїм рідним і близьким, щоб якомога більше людей дізналися про свято Преображення Господнє.