Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб в житті не було яблук розбрату, щоб солодким і добрим було щомиті долі, щоб світле благословення уберігало від поганих помислів і заздрісних очей.

З Яблучним Спасом я всіх вітаю і бажаю в цей день очиститься душевно і набратися сил фізично, стати трішки поблажливіше і милосерднішими, нехай промінь віри проникне в кожне серце!

Ну, ось і настав цей чудовий свято, яке відзначають щорічно саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який знаменує собою настання нового сезону, який слідує за влітку. Звичайно ж, в свої права починає вступати осінь. Я хочу привітати вас з цим чудовим святом, а також побажати всього самого приємного і доброго. У цей день ви повинні відвідати храм, щоб освятити урожай яблук, який підніс вам Господь. Не дарма це свято по-іншому називається як Преображення Господнє. Це означає, що природа починає перетворюватися, а точніше літо змінюється восени. Зима теж вже не за горами, тому освячені яблучка будуть дуже до речі. Наберіться сил, щоб вистояти холодну погоду. Бажаю вам міцного здоров’я і всього самого найкращого. Нехай день буде наповнений радістю.

Вітаю з Преображенням Господнім! Нехай в кожен будинок увійде свято, а небесні ангели нехай принесуть хороші новини. Нехай зникнуть всі біди, а любов і радість назавжди увійдуть в будинок і стануть справжніми чеснотами!

Мені хочеться привітати вас з одним з найсвітліших і шанованих свят, який має цікаву історію, а також значення для нашого народу. Саме сьогодні, шостого серпня,в нашій країні святкують Яблучний спас. Можливо, що ви не знаєте про це свято, тому я не просто привітаю вас, але і освічені в цьому питанні. Я хочу побажати вам всього самого найкращого, а також світлого і доброго. Нехай цей святковий день подарує вам багато радості і щастя. Якщо ви не знаєте, то в цей день прийнято освячувати свій урожай яблук в храмах, щоб отримати благословення. Крім того, дане свято означає наступ осіннього сезону, який приносить з собою багато холоду і сірості. А ось з освяченими яблучками вам вже нічого не буде страшно. Проведіть цей день разом зі своїми близькими, спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте своїх домочадців.

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю прекрасного здоров’я і добрих людей назустріч! Береже вас Господь!

Мила подружка! Від щирого серця вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб ти була гаряча і красива, як літо, щедра і багата, як осінь! Щоб на твоєму обличчі завжди сяяла сонячна усмішка, а на столі красувався пишний коровай! Нехай в твоїм домі назавжди оселяться любов, вірність, щастя і достаток!