Привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

У день Святої Трійці слід побажати Вам міцної віри, праведного життя і справжніх помислів. Нехай слово Боже сьогодні зійде до серця кожного. Нехай відпустить Вам господь всі ваші гріхи, вільні і невільні.

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав – це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

Мир дому, посмішку на обличчі, світла в очах, щоб берег від усіх напастей ангел-хранитель, а удача, успіх, щастя і благодать завжди вели за руку, захищаючи від негараздів і неприємностей. З Трійцею!

Зі святом Святої Трійці вас, дорогі віруючі! У цей день нехай ваші думки будуть чистими і добрими, а душа відкрита для допомоги і співчуття. Бажаю вам миру у вашому домі, ніжної любові і спокою, що прикрашає вашу повсякденне життя з її побутовими справами. Нехай Свята Трійця оберігає вас від усіх негараздів і робить чистим небо над вашою головою.

Вітаємо з Трійцею! Нехай Дух Святий тебе зберігає, від бід будь-яких оберігає. Щоб в житті було більше світла і тепла, щоб завжди в твоєму серці панував мир і любов.

Вітаю з Трійцею і від щирого серця бажаю сонячного настрою душі, сприятливої ​​погоди в будинку, неймовірної краси навколо, квітучої любові в серці, постійного ладу в родині, незмінною надії на краще і щасливого блиску в очах!

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

Вітаю з Трійцею. Бажаю в цьому житті зручно влаштуватися і завжди залишатися добрим, щирим, добрим чоловіком. Нехай перед тобою стелиться стежка з квітів удачі, нехай над тобою простягається ясне небо щастя. Бажаю здоров’я, любові і благополуччя.

З Трійцею! Нехай світло і радість, любов і щастя увійдуть в ваш будинок. Нехай всі негаразди і проблеми зникнуть і розчиняться в темряві. Нехай Господь допомагає вам долати всі складнощі легко і невимушено. Нехай у вашій душі буде гармонія!