Привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!

Вітаю вас з Трійцею. Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів, невдач і побутових проблем. Бажаю вашому будинку добробуту, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі.

Прийми мої найщиріші побажання в це світле свято – День святої Трійці. Хочу побажати, щоб він подарував тобі все те, про що мрієш, щоб доброта, світло і щастя наповнили твоє серце, а життєві обставини завжди складалися тільки в твою користь! Бажаю тільки кращого!

Вітаю з Трійцею і в цей добре свято всім серцем бажаю, щоб в житті траплялося тільки хороше, щоб погода за вікном завжди була ясна, щоб серце відчувало все прекрасне, щоб кожен день дарував і радість, і надію, і любов.

Прийми від мене привітання з чудовим святом Трійці! Бажаю радості, удачі, чудового настрою, душевного тепла і надійних близьких людей! Нехай в житті все буде так, як хочеться, нехай щастя завжди йде поруч.

Нехай в твій будинок поспішає радість, душу наповнює приємне хвилювання, а серце – теплота любові! І нехай всвято Святої Трійці в життя додасться добра, щирості і успіхів!

Вітаю тебе з Трійцею! Сьогодні – те свято, яке люблять і чекають всі православні. Хочу від душі побажати тобі щастя, здоров’я, і ​​щоб твоя віра в Господа тільки зміцнювалася! Нехай все буде так, як мріється! Нехай все виходить!

Прийміть поздоровлення у свято Трійці! Сьогодні я хочу вам побажати всього самого доброго і хорошого, щоб життя дарувала безмежні радості, щоб любов заповнювала собою весь простір, а життя дарувала натхнення і впевненість в своїх силах!