Оригінальні привітання з хрестинами своїми словами, у прозі

Вітаю з крестинами вас і вашу дитину. Від щирого серця бажаю Божої благодаті в житті дитини, миру і щастя вашій родині. Нехай ваше чадо росте в постійному оточенні любові, турботи, чуйності, розуміння і радості. Бажаю міцного здоров’я дитинці, а також його батькам і хрещеним.

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в мирі та гармонії як з собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!

Вітаємо з дуже важливим і значущим подією – крестинами! Бажаємо, щоб ангел хоронитель опікав, направляв і застерігав хрещене дитя. Нехай світлим і безтурботним буде шлях дитини. Міцного вам здоров’я, легких виховних буднів, терпіння, благополуччя і багато радості за кожен пройдений батьківський етап!

Ось і прийшов цей світлий і радісний день. Малятко стала православною і знайшла свого янголятка! Хочу побажати, щоб життєва дорога була доброюі щасливою, щоб на шляху зустрічалися тільки вірні друзі і хороші люди, щоб доля обдарувала великою любов’ю і міцним здоров’ям.

Сьогодні всюди відчувається хвилювання і важливість цього дня. Адже сьогодні, ваш маленький чоловічок, не тільки став носити хрещене ім’я, а й відчув на собі, все таїнство хрещення. Вітаю вас, батьки, з цим урочистим для вас днем. Нехай ваша радість росте на очах, радує вас щодня і ніколи не втрачає віру. Нехай ваша крихітка, завжди буде здоровою і повною сил, рости і підкорювати вершини. Малятко поки не розуміє всю важливість цього обряду, але одного разу вона скаже вам спасибі. Адже вона знайшла хресних маму і тата, які будуть завжди поруч з нею! Нехай Ангел Хранитель, ні на мить не покидає її і завжди допомагає знайти вихід з труднощів!

Це чудова подія відбулася! З цього дня ваш малюк під найнадійнішим захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, негараздів і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

Привітання з хрестинами українською мовою

Привітання з хрестинами до сліз

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!