Оригінальні привітання з Благовіщенням у прозі, до сліз

Сталося велике чудо з чудес сьогодні – Діва Марія дізналася, що саме вона стане матір’ю Спасителя, матір’ю Месії, матір’ю Ісуса Христа. Давай же разом прославляти її, і пробачити у неї захисту, ласки і Божої благодаті. Вітаю з Благовіщенням.

Бажаю розуміння і підтримки близьких, не тільки в цей важливий православне свято, а завжди. Як радісна і славна Добра Новина, так нехай і життя Ваша, буде сповнена благословенних подій. Віри в серцях, надії у виконання навіть самого заповітного і нездійсненного. Чистої совісті та довгих років життя. Вітаю з Благовіщенням!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і щиро бажаю завжди сподіватися на щось світле і добре, ніколи не відпускати від душі своєї віри, жити тільки з благими намірами і відкривати двері в новий день з великим натхненням і почуттям радості.

Вітаю всіх з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю добра, любові, достатку, розуміння і щирих почуттів. Нехай приходять тільки благі вести і опромінюють життя світлом і богоугодними подіями. Зберігайте віру в Господа і підтримуйте ближніх і нужденних. Будьте щасливі!

Сьогодні всім радісно на душі, адже на дворі сьоме квітня, а значить, настав Благовіщення. Бажаю, щоб це світле свято приніс з собою все саме добре і прекрасне. Будьте щасливі і завжди оточені близькими і спорідненими душами!

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.

Бажаю тобі в день Благовіщення великого щастя і душевного тепла, турботи і уваги від близьких, благополуччя і достатку, радості і тріумфу! Нехай всі події в твоєму житті стануть справжнім втіленням твоїх планів і мрій, гарний настрій ніколи тебе не покидає, і все буде добре!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – є великим і важливим святом. Хочеться побажати, щоб все в житті приносило духовне задоволення і гармонію. Нехай у домі завжди переважають затишок, достаток і розуміння. Тільки хороших звісток, щастя і добра.