Красиві привітання з Благовіщенням українською мовою

Вітаю з Благовіщенням! Бажаю, щоб у Вашому житті завжди присутнє відчуття вічного свята! Нехай на серце буде світло і спокійно, а душу нехай завжди зігріває прекрасне ангельський спів! Божого благословення і допомоги у всіх справах!

Привітання з Благовіщенням українською мовою

Привітання з Благовіщенням до сліз

Сьогоднішній християнське свято виник не випадково. У цей день матінка Богородиця покрила всіх своїм легким покривалом, хто читав молитви, і захистила людей від лютих ворогів. Тому ми з легким серцем йдемо до церкви і відчуваємо добро Богородиці над нашими головами. В цей день я бажаю вашому дому захисту від будь-яких ворогів, щоб ваш будинок не обходило зло і обходило його стороною.

Вітаю з Благовіщенням і бажаю благодаті в житті, на душі і в серці. Нехай кожен день голубка стукає в твоє вікно і віщує тільки добрі вісті, нехай у твоїй родині панує лад, за віконцем буде мир, а всередині тебе живе щаслива надія і любов.

Сьогоднішнє свято хоч і великий, і світлий, але відрізняється своєю строгістю. Згідно з народним повір’ям в цей день птахам не дозволено вити власні гнізда, а дівчатам розчісувати волосся. А взагалі в зв’язку з тим, що свято наповнене святістю, не слід зловживати спиртним в цей день, не можна сваритися і лаятися. Потрібно повністю присвятити цей день для відпочинку, тому що так чинити для Господа. Вітаю зі святом, бажаю, щоб ваші серця переповнювала любов, кар’єрні і домашні, побутові справи успішно ладилися, нехай весь труд, за який ви беретеся швидко і з легкістю, властивою індивідуально лише вам. Бажаю не мати проблем зі здоров’ям, нехай доля подарує щастя більше чес зірок на небі, а друзі ніколи не кидають в біді. Зі святом, нехай пребуде святість, світ і благоговіння в ваших серцях.

У світле свято Благовіщення Пресвятої Богородиці від щирого серця бажаю щирої радості душі і добрих прагнень серця, благих діянь і бравих вчинків, справжнього щастя і чистої любові, міцної віри і згасає надії.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від щирого серця бажаю, щоб кожен день приносив радість і благими звістками, щоб кожна людина в твоєму житті був любимо твоїм серцем, щоб будь-який момент був тобою прожитий щасливо і радісно.

Скільки лагідності і благодатного смирення було в серці Марії, скільки мужності і добра … їх вистачило не тільки на те, щоб винести нелегкі життєві випробування, а й на те, щоб перейшовши в життя вічне, зігрівати своїм коханням і заступництвом вкривати всіх стражденних. Ніколи не втрачайте віру в краще, радійте світлого свята і з вдячністю підніміть очі до неба! З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай у вашому житті трапляються добрі чудеса і приходять добрі вісті!