Гарні привітання з Яблучним Спасом українською

Хочу привітати вас з таким прекрасним святом, у якого таке ж прекрасне назву – Яблучний спас. Можливо, що ви не чули про це свято або просто не знаєте, чому він присвячений. Насправді, це свято знаменує собою початок осіннього сезону, хоча вам здається, що літо ще на дворі. Навіть є повір’я, що після Яблучного Спаса починаються перші холоди. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, тому що здоров’я для людини є найважливішим. Якщо ви будете здорові, то всього іншого вже зможете домогтися самостійно. Мені хочеться побажати вам щастя та здійснення кожного бажання. Їжте багато яблук, щоб отримати благословення, адже, як відомо, це свято іменується ще і як Преображення Господнє. Проведіть це свято з максимальною користю для себе. Порадуйте рідних і близьких.

Від душі вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім’ю від горя і лиха, щоб життя твоя була такою ж яскравою, соковитою, смачною і солодкою, як стигле яблуко. Здоров’я і блага, миру і щастя, любові і добрих чудес!

Вітаємо зі святом! Нехай Преображення Господнє наповнить миром і добром людські серця, а чистотою і світлом – їхні помисли. Возрадуйся і придивись цим днем, і нехай освячене яблучко виконає твоє заповітне бажання.

Вітаємо з Яблучним Спасом! Бережіть любов, даруйте в цей день один одному наливні яблучка, які принесуть удачу в кожен будинок.

Господнє Преображення дарує всім віруючим неземну радість. Відчуйте милість Господа і відчуйте його переможний голос. Мир Вам, Вашим родинам!

Прийми мої вітанняз Яблучним Спасом! Бажаю успіхів в кар’єрі, зростання доходів і відмінного настрою!

Вітаю з Яблучним Спасом і побажати хочу щедрих дарів природи і багатого врожаю, великої радості душі і доброї надії серця, щирого щастя і вірного благополуччя, барвистого світу і чуйних людей на життєвому шляху.

Хочу привітати вас з Яблучним Спасом і, звичайно, побажати всього самого сприятливого і світлого, чого б ви самі собі побажали. Це свято має велике значення для нашого народу, тому ми повинні завжди пам’ятати про цей день і почитати це свято. Незважаючи на те, що на календарі у нас сьогодні ще шосте серпня, насправді, за традиціями саме після Яблучного Спаса починає вступати у свої права осінь. Я бажаю вам гарного настрою протягом осінніх холодних місяців, нехай ніяка депресія не буде вам страшна. Миру вашого будинку, а також всього самого сприятливого вашим друзям. Їжте освячені яблучка, щоб набратися сил і енергії. Проведіть цей святковий день разом зі своїми рідними та друзями. Здоров’я вам міцного, і нехай удача завжди буде на вашому боці. Всього вам найкращого і світлого.

Привітання з Яблучним Спасом у прозі

Привітання з Яблучним Спасом своїми словами