Гарні привітання з Яблучним Спасом українською

Мамочка, з Яблучним Спасом і Преображенням Господнім! Як в найкращому врожаї, бажаю тобі багато-багато хорошого: міцного здоров’я, щастя, любові, матеріального благополуччя, виконаннябажань, радості і відмінного настрою щодня! Нехай Господь завжди тебе зберігає і у всьому дарує достаток!

Останній шматочок яблучка, з’їдений в це свято, виконує бажання! А я тобі бажаю, щоб всі яблука для тебе були чарівними і приносили радість і заспокоєння! Нехай Яблучний Спас подарує хороший рік і добру зиму!

Дорогий татко! Ось і настав світле свято Яблучного Спаса. Хочу побажати тобі в цей день міцного здоров’я, сильного тіла і сильного духу, радості в душу і солодощі на святковому столі! Нехай щедре літо і волшебніца- осінь дарують тобі тільки хороші і яскраві дні, а все сумні спогади нехай безслідно зникнуть. Нехай на столі твого будинку завжди красується коровай – символ достатку і благополуччя!

Вітаю тебе, в цей сонячний день і хочу побажати щастя і довгих-довгих років. Віруй в добро, твори добро! З Преображенням Господнім тебе і всю твою родину!

Мені хочеться привітати вас з одним з найсвітліших і шанованих свят, який має цікаву історію, а також значення для нашого народу. Саме сьогодні, шостого серпня,в нашій країні святкують Яблучний спас. Можливо, що ви не знаєте про це свято, тому я не просто привітаю вас, але і освічені в цьому питанні. Я хочу побажати вам всього самого найкращого, а також світлого і доброго. Нехай цей святковий день подарує вам багато радості і щастя. Якщо ви не знаєте, то в цей день прийнято освячувати свій урожай яблук в храмах, щоб отримати благословення. Крім того, дане свято означає наступ осіннього сезону, який приносить з собою багато холоду і сірості. А ось з освяченими яблучками вам вже нічого не буде страшно. Проведіть цей день разом зі своїми близькими, спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте своїх домочадців.

Сьогодні в нашій країні відзначають чудове свято – Яблучний спас, який можна називати ще і Преображення Господнє. Природа починає перетворюватися, тому що літо змінюється восени, а потім слід ще й зима. Проведіть цей день з користю для себе і для своїх близьких, а найкраще буде, якщо ви спече смачний пиріг з освячених яблук, щоб зібрати всіх за одним святковим столом. Нехай ваш урожай з яблук буде рясним, тому що це буде означати, що Господь благословляє вас. Хочу побажати вам ще й міцного здоров’я, тому що воно ніколи не буває зайвим. Благополуччя вашої сім’ї, взаєморозуміння і любові. Бажаю вам тепла і радості. Нехай холоду вас не лякають, бо яблучка допоможуть вам підняти ваш імунітет. Нехай запах стиглих яблук радує вас і підбадьорює в цей чудовий день.