Гарні привітання з хрестинами своїми словами

Вітаю з крестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх негараздів і печалей, сім’ї міцної і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Нехай ваше маленьке диво завжди береже ангел-хранитель і Всевишній! Бажаю дитинці міцного здоров’я, яскравого дитинства і барвистих емоцій! Нехай щастя, мир і злагода завжди пануютьу вашій чудовій родині!

Милий малюк, в цей день ти став частинкою Бога! Чи не ранку віру – будь міцним духом і серцем! Просвітлення тобі, успіхів у долі і благополуччя земного! Люби маму з татом, а також всіх рідних! Ніколи не черствий душею, не забувай близьких і не кидай друзів. Вони – теж частина тебе, твого життя і долі! Бажаємо тобі здоров’я, везіння, радості, удачі! Ніколи не звертай зі шляху земного – він обов’язково приведе тебе на краще! Рости розумним і міцним, сміливим і відважним, добрим і красивим! І пам’ятай – ти не один! Ми завжди прийде тобі на допомогу, визволимо в скрутну хвилину! А Господь Бог вкаже вірну дорогу і підкаже вихід з будь-якої ситуації. Головне – не втратити себе і свою віру! Рости великий!

У такий важливий день, як хрестини сина, я хочу побажати вам тільки найкращого. Будь ласка, дорогі, будьте найщасливішими. Бажаю не знати горя і негод, бід і страждань. Вірю в те, що у вас все обов’язково буде складатися успішно.Хочу побажати вам любові і міцної родини, адже настільки приємно бути поруч, разом, незважаючи ні на що. Ви обов’язково пройдете життєвий шлях, міцно взявшись за руки. Я вірю в те, що Господь подарує вам таку можливість, а синочок обов’язково виростить гідної особистістю, зможе порадувати багатьма досягненнями. Бажаю успішної і воістину щасливого життя, яка обов’язково виявиться відображенням усіх існуючих бажань, надій. Прийміть мої щирі вітання з хрестинами сина, адже я знаю, наскільки важливий таке свято для віруючих людей. Повірте в своє світле майбутнє.

Я хочу привітати моїх чудових друзів з хрещенням їх маленького хлопчика, який зараз ось лежить такий задоволений і ситий і збирається заснути. Мої дорогі, сьогодні був особливий день не тільки для вас, але і для вашого хлопчика, тому що з цього дня і до кінця свого життя він буде перебувати під захистом у Бога, тому ви можете бути спокійні за свого улюбленого синочка. Яхочу побажати йому міцного здоров’я, а також щастя і удачі по життю. Мені хочеться привітати вас з цим світлим і добрим подією в житті вашої родини. Нехай кожен день вашого дорогого синочка буде наповнений найприємнішими подіями, а також приємними емоціями. Мені дуже хочеться, щоб ваш хлопчик ріс добрим і здоровим хлопчиком, але при цьому сильною і вольовою, щоб він домагався значних результатів. Зі святом вас, мої дорогі друзі.