Зворушливі Різдвяні привітання у прозі

Коханий мій і славний чоловік! З Різдвом вітаю тебе і хочу побажати світлих почуттів і щирості душі, міцної віри і невтомних сил, благополучної життєвої дороги і доброго щастя для нас двох. Нехай небеса нам допомагають у важку хвилину, нехай наша любов зможе подолати будь-які біди і відстані. Бажаю тобі різдвяного дива і чарівної казки!

Різдвяні привітання своїми словами

Різдвяні привітання українською мовою

Нехай в твоїх прекрасних очах завжди горить вогник добра і любові. Нехай цей вогник, як полум’я різдвяної свічки, зігріває серця твоїх близьких. Бажаю, щоб навколо тебе завжди було добро і розуміння, повагу і щирість, благополуччя і щастя. Нехай всі Анголи допомагають тобі в твоїх добрих справах і оберігають від невірних вчинків. З Різдвом!

З Різдвом Христовим. Бажаю берегти в серці любов і надію, дарувати оточуючим доброту душі і усмішку щастя.

У цю рятівну ніч з вдячним серцем звернемося до Бога, своєю душею приєднаємося до радісного хору ангелів, разом з пастухами знайдемо Спасителя світу.

З Різдвом Христовим! Бажаю ясного неба над головою і ясної думки в голові, бажаю щедрої радості для серця і почуття легкості душі. Нехай Господь береже тебе і людей, які тебе дороги.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Нехай Господь береже і береже тебе. Нехай легкої ходою приходять перемоги і відкриття. Бажаю миру і тепла. З Різдвом Христовим!

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

У Різдво бажаю тобі процвітання, миру в домі, гармонії в родині, достатку і благополуччя. Нехай життя буде добра до тебе, нехай тебе чекає безліч яскравих, чудових подій. Бажаю, щоб на твоєму шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новий день приносив тобі радість, щоб твоє майбутнє було щасливим.