Зворушливі привітання з Яблучним Спасом у прозі, до сліз

Вітаю тебе з Яблучним Спасом, з незвичайним святом Преображення Господнього. Хай щастя і радість назавжди оселяться в твоєму домі, нехай сім’я буде дружною і міцною і всі живуть в достатку і благополуччя!

Сьогодні чудове свято – Преображення Господнє. В цей день у церквах святять яблука, груші і мед, а також колоски жита чи пшениці, щоб на наступний рік був хороший урожай. Я вітаю вас з світлим святом. Бажаю, перш за все, міцного здоров’я, в усьому успіхів, миру і благополуччя. Нехай ваше життя тече, як повна ріка, нехай тільки хороші новини стукають у ваш будинок. Всіх благ земних вам, достатку та родинного затишку. Нехай ангели охороняють вас від усіх нещасть.

Яблуневий Спас! – Значить, осінь не за горами. Але поки що триває останній місяць літа, бажаю тобі сповна насолодитися теплом, відпочинком, сонцем, красою літньої природи! І, звичайно, дуже смачними дозрілими яблуками!

Мені хочеться привітати вас з одним з найулюбленіших свят, який має два цікавих назви – Преображення Господнє і Яблучний спас. Сподіваюся, що сьогодні ви будете перебувати у відмінному настрої, тому що це свято передбачає радість і добрі наміри. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті, та й не тільки сьогодні, але протягом всього вашого життя. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх бажань. Освіжаючий смачними яблучками, які заздалегідь освятите в храмі. Сьогодні вам неодмінно потрібно відвідати храм, тому краще зробіть це в компанії зі своїми близькими і рідними. Це допоможе вам поліпшити ваші відносини, тому не відкладайте це в довгий ящик. Бажаю вам всього найкращого і сприятливого. Нехай у вашому житті буде місце тільки для радості і щастя.

Господнє Преображення дарує всім віруючим неземну радість. Відчуйте милість Господа і відчуйте його переможний голос. Мир Вам, Вашим родинам!

Привітати з Яблучним Спасом

Привітати з Яблучним Спасом у прозі

Вітаю з Яблучним Спасом! Нехай Всевишній береже твій будинок від негараздів і бід, тривог і печалей. Нехай терпіння,мудрість і щирість принесуть свої плоди, зроблять життя простої і радісною. Нехай наливні яблучка наповнюють будинок ароматом щастя!

Сади повні ароматного врожаю, і тобі хочеться побажати такого ж запашного щастя. Нехай душа твоя буде завжди чиста і прекрасна. Зі святом Яблучного Спаса тебе!

Мила й кохана бабуся, в чудове свято Яблучного Спаса хочу сказати тобі «спасибі» за ніжні руки, теплі слова і щиру турботу.

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб життя твоя була яскравою, смачною, соковитою, ароматною, як стигле яблучко, щоб Господь завжди оберігав тебе від усього недоброго і нехорошого, щоб у тебе завжди знаходився час для благородного вчинку, славного справи і доброго щастя.