Зворушливі привітання з Водохрещем своїми словами, у прозі

З Хрещенням Господнім!Нехай в цей день Господь Бог проявить до Вас свою милість і поблажливість, і пробачить за всі гріхи. Бажаю оновитися, омолодитися і знайти щастя, спокій і затишок.

У Водохресні морози наші серця теплішають. Від чого? Настає близькість з богом. Нехай ніколи не вичерпається джерело добра. Нехай він б’є вічно, як життя Божа. Вижене печаль, сльози і смуток. Покличте силу волі, порядність і доброту. Це велике свято! Він для великих справ! З Хрещенням!

Тому давайте святкувати, друзі, колеги, близькі! Піднімемо келихи за загальне щастя! Побажаємо, щоб все у всіх було добре. Так здоров’я всім побільше! І повіримо, що щиро бажаючи людині щастя, ми робимо угодне Богові справу. І це нам обов’язково зарахується на небесах. Отже, будьте щасливі, дорогі друзі !!! Радійте! Веселіться! Вихваляйте Господа Всевишнього !!! Зі святом! З Хрещенням Господнім!

З Хрещенням Господнім всіх нас. Сьогодні священної стає сама вода, але ж вона то, що важливо для кожного з нас і те, що ми п’ємо кожен день. Тому порадіємо світлого дня, пам’ятного дня того моменту, коли побачили люди Богоявлення Господа нашого Ісуса Христа!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю ясних думок в голові, як ясне небо і добрих днів в житті, як серце Господа.

Бажаю вам у цей день прекрасного самопочуття і бадьорості духу. І нехай сьогоднішнє відмінний настрій задасть тон всьому, що буде в подальшому.

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем у прозі

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Бажаю тобі не сумувати, що не засмучуватися. Досягати поставлених цілей, вміти йти вперед з вірою в Бога! Віра – ось наше справжнє зброю, яке допомагає і спрямовує в самих різних життєвих ситуаціях. Нехай Господь ніколи не залишить тебе і завжди допомагає у всьому!

Сьогодні поспішаю тебе привітати з православним святом! Нехай в Хрещення збудуться найсміливіші і красиві мрії. Всі печалі і смутку витікають в минуле і ніколи не знаходять дороги назад. Нехай свята вода подарує цілющі сили для роботи і відпочинку, нових відкриттів і приємних радощів!

Господнє Богоявлення – святе свято кожного будинку. Бажаю цей день освятити своїми посмішками і радістю!

У цей світлий православне свято Хрещення Христового хочеться побажати вам якомога більше радісних моментів, успіху, процвітання і благополуччя. Нехай водохресна вода, змиваючи всі негаразди, наповнить вас бадьорістю і здоров’ям.

Сердечно вітаю вас із святим святом Хрещення (Богоявлення) Господня! Сьогоднішнє свято – це дар Божої благодаті і щирої молитви всім нам. У ці святкові дні всі ми принесемо додому велику святиню – Водохресну воду, доторкнемся до неї, причастимося її та окропив свої житла. З молитвою на устах і в серці і з думками про те, які наші власні кроки приведуть до очищення від гріхів і до духовного зростання, зробимо крок ми в водохресну воду, як ступив колись у води Йордану Ісус Христос. Щиро бажаю всім через Велику Водохресну Святиню зміцнити совю віру, очистити серця і помисли, і знайти благодать Боговленія!