Зворушливі привітання з Різдвом українською

Бажаю в Різдво приємних зустрічей, веселих гулянь, солодкі частування, чудових подарунків, красивих пісень, ліричних віршів і благодатних молитов про мир і Господі Христі! Нехай все, що задумано, збудеться!

Бажаю, щоб сходження Віфлеємської зірки і народження Христа принесло в Ваше життя все тільки саме добре, світле і тепле. Щоб Ангел-Хранитель завжди підказував вірний шлях і оберігав від смутку, печалей, негараздів. А будинок Ваш нехай завжди буде повною чашею, наповненою затишком, добром і спокоєм. З Різдвом Христовим!

Сьогодні християни всього світу відзначають велике і світле свято – Різдво! Навіть природа славить Спасителя яскравим сонячним світлом, а люди зустрічають один одного посмішками. Бажаю тобі тепла, добра, любові, спокою, достатку! Зі святом!

З Різдвом Христовим! Нехай це світле свято благодать і мир принесе в будинок, добро і розуміння – в сім’ю, любов і радість – в серце, чуйність і щирість – в душу, щастя й удачу – в життя.

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай ангел оберігає, Бог захищає, Матір Божа береже від зла. Нехай будинок буде теплим і затишним, серце радіє і любить, душа наповнюється світлом і теплом. Щастя, добра, достатку, милості Божої, благодаті і всіх благ!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Вітаю з Різдвом! Нехай цей самий добрий, потрібний і багатообіцяючий свято змусить тебе твердо і рішуче повірити в себе, миттєво зробить досягнення мрії простіше, ніж здається, а заповітні мети наблизить настільки, наскільки це можливо!

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю всіх благ земних. Нехай в твоїй родині все будуть здорові і щасливі. Мир твоєму дому!

Хочу привітати з Різдвом свою колишню однокласницю. Ми з тобою вже довгий час не бачилися, але добре, що хоч підтримуємо відносини. Я вітаю тебе з Різдвом. Я пам’ятаю, як ти любила завжди це свято. Ти вірила в те, що якщо загадати бажання в різдвяну ніч, то воно обов’язково збудеться. У нас з тобою в школі було веселе час. Я пам’ятаю, як нам важко було розлучитися після Випускного. Ми плакали, бо розуміли, що наші дороги розійдуться, але все ж ми змогли зберегти цей зв’язок. Я тобі бажаю здійснення всіх бажань, тому що у тебе їх не так багато, але вони все дуже значущі. Будь завжди здорова, щаслива і кохана. Сподіваюся, що скоро ти зустрінеш свою долю, і у нас буде привід зібратися всім разом.