Зворушливі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі, українською мовою

Колеги, дорогі мої! Хочу побажати нашому колективу того, щоб кожному нашому починаю супроводжувала удача. Весь минулий рік було дуже приємно спостерігати за тим, як кожен з вас прагне до щоденного професійного розвитку, як щодня ви міняли себе в кращу сторону, але при цьому не втрачалисвоєї індивідуальності. Бажаю вам того, щоб за робочою суєтою ви не забували про головне – своїх близьких. Нехай, приходячи з роботи, вас чекають тільки любов і душевне тепло. З Різдвом і Новим роком!

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

З Різдвом Христовим! Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю і благополуччям. Бажаю вам миру, добра, любові, сімейного затишку. Нехай ангел-охоронець оберігає вас від усіх бід і негараздів!

Вітаю! Нехай в Новий рік трапиться справжнє диво, здійсняться мрії і все бажання, які так довго накопичувалися в душі. А в Різдво я бажаю миру і світла, щоб рідні люди були поруч, обіймали і говорили по душах.

Божої благодаті, миру і любові бажаю вам в ці світлі і чудові святкові дні! Нехай здійсняться бажання, збудуться найзаповітніші мрії, душа наповниться гармонією, а всі рідні будуть здорові. З Новим роком, з Різдвом Христовим!

Чекаємо зимову казку, завмерши в передчутті. Чудес новорічних настане мить, Несучи з собою таїнство і чарівництво. Прийде Новий рік, а за ним – Різдво. Нам час готує веселощі і щастя, І в старому році ми залишимо негоди. І кожен нехай буде теплом обігріти, А світ нам подарує божественне світло!

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю нових радощів і можливостей в житті. Бажаю новорічної надії і різдвяного дива. Бажаю сімейного затишку і життєвої енергії. Бажаю справжнього чаклунства і щастя. Бажаю здоров’я і миру. Бажаю любові близьких і великого везіння в будь-яких справах.

Новий рік і Різдво – найголовніші свята зими, а може і всього року. У цей час ми уповільнюємо божевільний біг, прислухаємося до скрипу снігу під ногами, вдивляємося в блиск святкових вогніві під бій курантів про себе вимовляємо найзаповітніші слова. Ми бажаємо, щоб наступаючі новорічні і різдвяні вечори подарували вам масу позитивних емоцій і поклали початок новому періоду в житті – яскравого, щасливому і запам’ятовується!