Щирі Різдвяні привітання

Ось і настав такий довгоочікуваний, такий радісний і всіма улюблене свято в році – Різдво Христове. Я хочу привітати тебе з такою подією і побажати завжди жити дружно зі своєю сім’єю, завжди один одного берегти і радувати. Адже немає нічого на цьому світі важливіше нашої сім’ї. Людей, які завжди поруч, які готові підтримати тебе у важку хвилину, розділити з тобою порівну будь-яке горе, допомогти і ділом, і порадою, порадіти твоїм успіхам. Тільки в сім’ї можна знайти справжнє розуміння, без злості, без зрад, без жадібності і заздрості. Тільки в ній тебе люблять таким, який ти є, не вимагаючи нічого в замін. Бережи свою сім’ю, відвідуй своїх батьків, роби їм приємно. Нехай вони завжди пишаються тобою. Даруйте один одному турботу, увагу і тепло. Це завжди повертається з величезною віддачею. Щасливого Різдва, веселих свят і хорошого життя.

Пришестям Своїм в наш світ Христос освятив землю і небо! Нехай радість ніколи не відступить від вас і від ваших близьких. Бажаємо щирої радості, духовної чистоти і Божого благословення! З Різдвом!

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

Улюблений, бажаю тобі завжди мати таку силою, щоб підкорювати будь-які горизонти. Ти найцінніше в моєму житті, і я буду щаслива, лише від однієї твоєї посмішки, від теплого погляду, від турботливого слова. Нехай не вичерпається в душі енергія любові і радості, з Різдвом!

Нехай Різдво Христове принесе в ваш будинок диво. Нехай любов і радість входять в ваш будинок щодня. Бажаю щастя, удачі і благополуччя!

Вітаємо з Новим роком! Нехай Ангел веде Вас за щасливим шляху, нехай оберігає від негараздів і тривоги. Бажаємо, щоб у житті Вашої панувала любов, радість і злагода.

Різдво – прекрасне свято, коли на небі запалюється Віфлеємська зірка! Нехай він буде незвичайним і подарує тобі казкові чудеса, в яких живуть Віра, Доброта, Надія і Любов!

Нехай цей день буде чарівним, як казка. Тепла в ваш будинок, затишку і благословенній атмосфери. Нехай Божою милістю буде милостиво і спокійно, а вам нехай світить та ж зірка, що вказує дорогу ангелам. Віри міцної, любові і надії невичерпної. Вітаємо зі святом, з Різдвом Христовим!

Різдво – найкращий день, коли збуваються мрії. У це свято відбуваються дивовижні речі. Нехай він буде таким, що запам’ятовується, чарівним і щасливим!