Щирі привітання з Водохрещем українською

Нехай в душі завжди живе любов, тліє світла надія і віра в краще ніколи не покидає! Нехай у домі і в серці буде мир, спокій і безмежна радість. Вітаю з великим і довгоочікуваним святом, з Хрещенням Господнім! Всього самого найкращого!

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Сьогодні настав велике свято – Святе Богоявлення! Бажаю, щоб всі твої помисли були чисті, як білий незайманий сніг за вікном, а впевненість в собі такий же міцною, як хрещенські морози. Бережи тебе Господь!

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне – наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми – твої вірні друзі.

Нехай Господнє Богоявлення відкриє новий світ у Ваших серцях. Нехай змусить думати, що немає нічого важливішого за дітей і їх щастя! Вітаю з Хрещенням!

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

Хрещення Господнє – це таке свято, яке не можна не відзначати. Тому накривай на стіл і збирай близьких людей. Нехай в твоєму домі буде тепло від усмішок і обіймів, нехай рідні та близькі ніколи не переживають і не сумують, хай ті, кого ти любиш, не перестають бути поруч і підтримувати тебе в будь-яких ситуаціях.

З Хрещенням Господнім!Нехай в цей день Господь Бог проявить до Вас свою милість і поблажливість, і пробачить за всі гріхи. Бажаю оновитися, омолодитися і знайти щастя, спокій і затишок.

Нехай прекрасний світлий свято Хрещення Господнє змиє всі печалі і принесе у Ваше життя все саме краще. Нехай подарує міцне здоров’я, нескінченне щастя і бажаний успіх, а головне, стане приводом для радісних подій в новому році.

Що побажати в це свято? Міцної віри, нової надії. Нескінченного прояву доброти. Зберігайте теплоту в Вашому серці! Віддавайте її – і вона додасться. Прикрашайте нею світ навколо вас! І Ви відчуєте прилив сил. Зі святом Водохреща!