Щирі привітання з Великоднем українською

Вітаю з паскою. Бажаю здоров’я, благодаті, надії, відради і щастя, а також достатку, миру, віри і любові!

Христос Воскрес! У цей святий день знайди в собі світло, який направить тебе в правильне русло, допоможе прийняти складні рішення, зробить більш вдалим, щасливіше і натхненність!

З святим святом Пасхи хочу привітати всіх рідних і близьких, і побажати любити, прощати, цінувати і жертвувати собою заради інших.

Благодатної радості, захоплюючого стану душі, Божого благословення бажаю Вам сьогодні, адже настане світла торжество – Великдень! З теплом і ніжністю вітаю!

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Дорогі християни, вітаю вас з Великоднем – великим і головним святом всього християнства! Бажаю повністю усвідомити велику жертву, принесену Ісусом Христом на хресті, яка подарувала всім людям на планеті Земля вічне життя, шанс бути врятованим від вічної смерті! Бажаю найглибшої віри в Бога, багато мудрості, смирення, чистоти, співчуття і великий, всеосяжної любові до Господа і ближніх!

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Бажаю, щоб незламна Віра давала сили, справжня Любов наповнювала гармонією і добродушністю, а райдужна Надія завжди осявала твій життєвий шлях. Миру тобі і щастя. Христос Воскрес!

У свято Світлого Великодня хочемо побажати відмінного самопочуття, гарного настрою, приємній компанії, здорових рідних і вірних друзів.

Міцної, непорушної віри, любові до оточуючих і виправданих надій вам! Нехай фортуна оселиться під дахом вашого будинку і принесе багатий урожай. Христос Воскресе!

Зі світлим Святом Пасхи! В цей день я бажаю тобі миру і процвітання. Нехай Господь оберігає тебе від чужої заздрості і злості, люди навколо дарують тобі тільки любов і радість, а життя буде наповнене яскравими фарбами і сміхом близьких. Бажаю, щоб кожен день в цьому житті був прожитий тобою з задоволенням!

Вітаю вас з приголомшливим православним святом! Нехай сьогодні з самого ранку будинок наповнять ароматні запахи пасок і булочок, на столі буде багато різнокольорових яєць, а душа тремтить від хвилюючого передчуття чогось доброго і світлого. Нехай в вашому гостинному домі завжди збираються рідні та улюблені люди, відзначають свята, спілкуються і веселяться. Нехай ваш рідний дім ніколи не гасне і зігріває всіх, хто потребує теплом і любов’ю!

Привітання з Великоднем до сліз

Привітання з Великоднем українською мовою