Щирі привітання з днем ангела Клавдії простими словами

Клавдія, прийміть щирі вітання з Днем Ангела. Нехай Ангел Охоронець Ніколи НЕ відступає від вас и дарує відкрітість та красу вашій душі, мудрість та терпіння – серцю, щирість та чистоту вашій вірі.

Клавдія, у День ангела хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

У цей день твій ангелик святкує свій день народження. Тому я бажаю, щоб він завжди був поруч з тобою Клавдія і добре виконував свої обов’язки!

вкриє тебе від будь-якої негоди своїм крилом!

Вітаю тебе Клавдія з Днем Ангела ! Нехай цей день буде для Тебе справді глибокорадісним і наповненим Божою присутністю!

Клавдія зі святом тебе! Нехай сьогодні у тебе буде чудовий настрій, багато радості та щирих посмішок. Вір у успіх! Щастя, достатку та любові!

Дорога наша людина, вітаємо з днем ​​ангела! Незважаючи на те, що його неможливо побачити, ми віримо, що він завжди поруч з тобою. Нехай всі життєві зміни будуть тільки в позитивну сторону, а повороти долі будуть плавні. Нехай кожен новий день буде несхожим на попередній, щоб захоплювати в цікаву подорож під назвою життя. Ми любимо тебе Клавдія!

Привітання з днем ангела Клавдії своїми словами

Привітання з днем ангела Клавдії у прозі

Клавдія день іменин – це день персональний. Нехай новий ранок приносить світанок, радість пізнання, затишку відкриття. Нехай віра теплим потоком у душу твою принесе благодать, а з неба дивлячись недремним оком, ангел твій буде завжди допомагати.

Вітаючи тебе з днем ​​ангела, хотілося б в першу чергу подякувати тому, хто має до цього пряме відношення. Дякую Господу за те, що подарував тобі Клавдія свого помічника, який буде стояти поруч вічно. Нехай Дух Господній благословлятиме тебе у богоугодних починання, збереже і наділить розумінням. Сховає від усіх неприємностей і підступів ворогів, наділить силою духу і сміливістю в рішеннях. Здоров’я, щастя, добробуту!

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій. Вірю, що ангел ніколи не залишить тебе Клавдія, але піде попереду, щоб освітити шлях. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів поруч. Нехай все, що задумано збудеться, а що не збудеться, значить було не потрібно. Пам’ятай – ти маєш людей, які люблять і цінують тебе.

Ангел небесний оберігає нас на світі. Ангел-хранитель у кожного свій. Він за тебе Клавдія в цьому житті у відповіді, він охороняє і життя, і спокій. Бажаю тобі завжди відчувати його присутність, але не за потребою, а просто як вірного захисника.