Привітання з Великоднем українською мовою

Вітаю з паскою! Нехай в сім’ї панує взаєморозуміння, любов, порядок і завжди присутній турбота одне про одного! Вмійте слухати і ваші благання також будуть почуті!

Прийміть поздоровлення з одним з найголовніших християнських свят, зі Світлої Великоднем. Хочеться побажати умиротворення і доброти, спокою і тепла, світла і гармонії. Нехай мир панує в будинку вашому, нехай любов оселиться у ваших душах. І нехай береже Господь кров ваш.

Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи. Бажаю завжди зберігати в серці любов і віру, бажаю сьогодні поглянути на небо і зрозуміти, що в тебе чудова життя і прожити його треба гідно і красиво. Бажаю міцного здоров’я тобі і твоїм близьким, бажаю щасливих опадів в твоєму житті і перспективних прогнозів.

Христос Воскрес, пишу я вам і побажаю благодаті зійшла з небес! Ісус подарував нам безгрішну вічне життя. Бажаю вам радіти їй разом зі своєю другою половинкою, дітками та батьками. Несамовитого щастя, вічної любові і до Великодня, і в інші дні.

Привітання з Великоднем у прозі

Привітання з Великоднем до сліз

Вітаємо православних християн зі святим святом Пасхи, нехай світло Божої допомоги оберігає Вас у важку хвилину, бажаємо Вам і Вашим рідним миру, любові, процвітання і здоров’я.

Нехай сонечко добром з небес зігріє тебе в Великодній день. Христос Воскрес! Нехай серце лише щирою любов’ю багатіє, друзі нехай ніколи не зраджують. Бажаю бути добрішими багатьох, щоб все робилося не дарма. Сердечно вітаю з Пасхою тебе.

Благодатної радості, захоплюючого стану душі, Божого благословення бажаю Вам сьогодні, адже настане світла торжество – Великдень! З теплом і ніжністю вітаю!

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

Світле Христове Воскресіння звільнило нас від темної сили сатани. Диявол радів тому, що наші гріхи не дають нам возз’єднатися з Богом. Але Христос взяв наші гріхи на себе і проклав нам дорогу до Творця Всесвіту. З тих пір ведеться війна на небі за кожну людську душу. Не дамо сатані перемогти в цій війні. Будемо молитися, робити добрісправи, сповідатися в гріхах. Жертва Христа була марна. Нехай любов до ближнього супроводжує всі ваші дії і думки, а краса душі не потьмяніє в життєвих перипетіях!