Привітання з Пасхою у прозі, українською мовою

Христос Воскрес! У цей святий день знайди в собі світло, який направить тебе в правильне русло, допоможе прийняти складні рішення, зробить більш вдалим, щасливіше і натхненність!

Нехай цей Великодній день, на все життя зігріє вас теплом щастя, а Боженька посміхнеться і не відмовить в своїх щедроти і милості вам і вашим близьким.

Велике свято Пасхи йде в будинку. Бажаю, щоб і розмірені будні, і веселі свята залишали відчуття не дарма витраченого часу. Нехай буде благоденство у вашій родині і близькому оточенні. Доброзичливі усмішки нехай зустрічають вас всюди на життєвому шляху. Нехай чиста радість стане одвічним супутником вашим!

Сьогодні особливий день. В цей день кожен, хто вірить в Господа, хто потребує ласки, в теплі, в любові або здоров’я, сповна отримує все, чого бажає. Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи і бажаю з допомогою Божою знайти в цьому світі свій істинний шлях.

Бажаю, щоб не тільки сьогодні, а й завжди душа була наповнена світлом і радістю. Нехай твої ангели і святі ніколи не покидають тебе, оберігають і направляють по вірному шляху. Зі святом!

Вітаю з Великоднім Воскресінням. Нехай Господь пошле благополуччя, мир і радість вашого будинку. Нехай в душі буде гармонія і спокій, здоров’я буде міцним, а любов наповнює серце і осяває все навколо.

Від щирого серця хочу привітати зі світлим, прекрасним християнським святом – Великоднем! Бажаю, щоб Господь дав Вам за все, про що просите. Нехай серце наповнюється любов’ю, добротою, милосердям і смиренністю. Бажаю з міцною вірою переносити всі негаразди, радіти тому, що маєте, і бути задоволеним своїм життям!

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.

Будьте здорові, живіть у мирі, відзначайте Святу Пасху і нехай цей день стане найсвітлішим днем ​​в цьому році. Христос Воскресе!

Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам “грішним”, треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! “

Привітання з Пасхою українською мовою

Привітати з Пасхою до сліз

Зі святом святої Пасхи я вас всіх від душі вітаю! Нехай день, коли небесний владика воскрес, стане для нас усіх чудотворних і доброчесним. Бажаю всім здоров’я, сил, добра, миру і спокою!