Привітання з Пасхою у прозі, до сліз

Я вітаю тебе з Великоднем! Бажаю тобі смачної паски, багато хороших гостей, багатого столу і всіляких розваг. Нехай Господь допомагає тобі, оберігає тебе і направляє тебе на єдиний правильний шлях. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

У світле свято Великодня хочу побажати, щоб ваш будинок був під захистом Господа. Нехай в ньому будуть тепло і затишок, звучить сміх, дарують один одному радість і не скаржаться на здоров’я. Христос Воскрес!

Неділя сьогодні особливе, світле! Все це звичайно неспроста і сонце сьогодні в небесах світить по-особливому. Все тому, що посмішка самого Ісуса Христа осяває наші душі, він воскрес, а це значить, що наші надії і мрії обов’язково збудуться! Зі святом вас!

Настав велике свято – Великдень! Я бажаю тобі, щоб це світле свято відвів від тебе будь-яке лихо, і дав тобі хороших друзів і подруг, багато-багато здоров’я, щастя і великої любові. Христос Воскрес!

Від щирого і радісного серця вітаю вас зі святом Воскресіння Христового – Пасхи Господньої! Бажаю вам зустріти і провести святі пасхальні дні в зміцненні віри, радості, бадьорості духу! Бажаю тілесного здоров’я і душевного порятунку! Бажаю Божого благословення на всі добрі справи і успіхів у всіх благих творчих задумах і починаннях!

Христос Воскрес. І з цього дня в світ прийшла благодать, радість, надія. Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю щасливого довгого життя з вірними друзями, з щирою любов’ю, з невтомною вірою, з доброї мрією, з міцною сім’єю, з бравою удачею, з прекрасним настроєм!

Нехай найчистіше світло Христового Воскресіння наповнить твою душу, серце, тіло і розум. Нехай небесна благодать, чиста і непорочна, увійде сьогодні в твоє життя і освітить її, назавжди прогнавши печалі, смутку і скверну. Зі святом!

Настала велика Пасха! Я бажаю тобі, що це світле свято відвів від тебе будь-яке лихо, і дав хороших друзів і подруг, багато-багато здоров’я, щастя і великої любові. Христос Воскресе!

Великдень – одне з найсвітліших і значущих православних свят. Так нехай всі події у вашому житті будуть такими ж важливими і приємними. Нехай радість панує у вашому житті, а добро тече до вас швидкими струмочками. Нехай в житті відбувається багато добрих чудес. Господь нехай подарує вам натхнення на добрі вчинки і береже вас і ваших близьких.

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Радості, любові, веселощів, божого благословення. Бажаю після суворого посту не об’їстися пасками, щоб талія не пропала, не перестаратися з кагором, щоб світла радість не перейшла в нестримні веселощі, і бережіть губи – щоб не розпухли від троєкратних поцілунків. Але, якщо все ж, кагору узливання нададуть, раптом, на вас вплив, і захочеться кого-небудь побити, то бийте тільки яйця, і тоді свято буде дійсно світлим і радісним.