Оригінальні Різдвяні привітання українською мовою

У чарівну Різдвяну ніч я вас вітаю зі святом і бажаю казкового життя! Тільки уявіть всі свої мрії і повірте в те, що їм прийшов час, саме сьогодні здійснитися, наповнивши ваші дні радістю, добром і любов’ю! Нехай ваше життя радує вас не тільки в свята виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей, а й у звичайні дні. Нехай радість іскриться в вашому настрої, а удача не залишає вас ні на хвилину. Нехай в цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир, і небо назавжди стане блакитним! Ще хочу побажати всім людям, величезного і міцного здоров’я, адже коли людина здорова, то інше, лише справа часу. Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. З Різдвом Христовим, дорогі друзі!

З Різдвом Христовим! Бажаємо миру в ваш будинок, щастя, тепла і затишку! Щоб любов і розуміння панувало між рідними Вам людьми. Нехай мир буде в країні і в вашому домі, панує гармонія, смачно пахне і присутній веселий настрій.

Нехай Різдво Христове принесе в твоє життя тільки благими звістками, багато позитивних емоцій та величезну порцію щастя! Нехай Господь береже тебе і всіх твоїх близьких, пошле вам багато здоров’я, енергії і сил! Бажаю матеріального благополуччя, щирої любові і миру!

З Різдвом! Бажаю бути подібно до цього свята: щирим, добрим, теплим, шляхетним, чарівним, довгоочікуваним. Нехай на душі буде спокій і затишок, а в житті – відчуття чарівництва.

Дорога хрещена, вітаю тебе з Різдвом і побажати хочу веселого дзвону дзвіночків і теплих побажань, щирих посмішок і близьких людей за столом, атмосфери щастя в домі і таємничого чарівництва, щедрих подарунків і великих надій серця.

З Різдвом! Нехай Господь благословляє на добрі справи. Нехай свята проходять в сімейному і теплій атмосфері.

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю відродити в собі світлі думки і почуття, відкрити своє серце для радості і любові! Миру і здоров’я всієї твоїй родині.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Нехай дух Різдва завжди живе у Ваших серцях. Нехай печаль, образи і негоди забудуть до вас шляху. Будьте щасливі, здорові й улюблені!