Оригінальні привітання з Великоднем

Вітаю зі святом Пасхи, з радісним днем, коли над усіма нами пролунала благодать. Бажаю теплою і щасливою атмосфери в сім’ї, достатку і розуміння в будинку, щирою надії і щедрості в душі, чистої любові і доброго життєвого шляху.

Сердечно вітаю вас з урочистим і рятівним днем ​​Святої Пасхи. Нехай світло Воскресіння наповнює нас пасхальною радістю, нехай віра примножується в нас і зберігає від поділів, нехай відображається на скрижалях нашого серця Божественний Лик Спасителя, що кличе до досконалості, нехай сила Божа відвертає нас від усього гріховного і захоплює на шлях духовного діяння, миру, добра , злагоди й любові.

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Привітання з Великоднем своїми словами

Привітати з Великоднем до сліз

Христос Воскресе! У мене для тебе припасені самі променисті побажання! Благополуччя і доброї волі долі, відмінного здоров’я, духовного та матеріального багатства бажаю!

Поздоровляю з Пасхою і від чистого серця бажаю, щоб віра тебе ніколи не покидала, щоб надія твоя завжди вела тебе до витоку щастя і любові. Нехай твій світ буде наповнений радістю і благодаттю, нехай і душа твоя, і життя твоє наповнені будуть неймовірною красою і втіхою.

Вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай у серці знову відродиться надія, нехай в тебе прокинеться сила і любов, нехай душу міцніше зробить віра, нехай в житті настане смуга добродеяния і благополуччя.

Поздоровляю з Пасхою і кажу радісно – Ісус Воскрес! Так нехай і твоє серце зрадіє, нехай добра надія і вірне щастя увійде в твій будинок, нехай буде чистим і великим це свято, нехай допомагає тобі Бог в благих справах і цілях. Бажаю міцного здоров’я, справжнього кохання і світу.

Я бажаю, щоб у ваші двері завжди стукали тільки добрі і радісні події, в вікно світило яскраве сонечко, а в душі завжди співали прекрасні птахи! Миру, гармонії, любові, тепла і гарного настрою! Зі святом Великодня!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!