Оригінальні привітання з Різдвом українською мовою

Родинного затишку і зимових радощів бажаю в день Різдва Христового і нехай щастя і любов поселятися в кожному серці!

Сьогоднішнє свято є для всіх особливим, адже саме в цю святу січневу ніч Діва Марія народила на світ нашого Спасителя Ісуса Христа і з тих пір цей день несе благодатне назва – різдво Христове! Я щиро хочу привітати тебе з цим святом і побажати всього самого доброго і світлого, не грішити, а зміцнювати віру в Бога!

Бажаю неповторно радісного свята Різдва! Нехай влаштувалися в душі щастя запалює посмішку на обличчі, сил вистачає на всі важливі справи, доля дарує чимало приводів для веселощів, а дорогі серцю люди залишаються поруч, даруючи підтримку і розділяючи успіхи!

З Різдвом Христовим. Нехай яскрава зірка на небі запалить яскраву надію в твоєму серці, нехай від тебе відстануть всі недуги і печалі. Здорові, любити своє життя, прагнути тількидо хорошого, робити тільки добре і ніколи не знати ніякого лиха.

Улюблений син, я вітаю тебе з Різдвом і хочу побажати йти дорогою благодаті до свого щастя, орієнтуючись по карті удачі і доброти. Бажаю міцного здоров’я, як січневий мороз, бажаю блискучих успіхів, як засніжені вулиці на сонці.

Краса душі нехай завжди допомагає Вам рухатися по життю. Нехай гармонія буде в серці, щоб кожен день наповнювався світлом і добром, словами любові і рідними обіймами. Нехай чудесам завжди буде місце, а вірі не залишати думок. З Різдвом Христовим!

Вітаю щиро з днем ​​радості і очищення, з Різдвом Христовим! На допомогу всім твоїм чистим справах нехай буде поруч Ангел-Хранитель! Бажаю гармонійного відношення до життя, задоволення від подій долі, любові, здоров’я! Нехай в дивовижний різдвяний день трапиться несподіване приємне диво!

Вітаю з радісним і чудовим святом – Різдвом! Хочу побажати, щоб твоє серце переповнювалося щастям, друзі ніколи не зраджували, рідні та близькі не забували. Життя, була сповнена любові і спокою, успіхів і нових досягнень.

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом – Різдвом Христовим!

Привітання з Різдвом у прозі

Привітати з Різдвом своїми словами