Найкращі Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

Пришестям Своїм в наш світ Христос освятив землю і небо! Нехай радість ніколи не відступить від вас і від ваших близьких. Бажаємо щирої радості, духовної чистоти і Божого благословення! З Різдвом!

Відданий мій друг вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю тобі в це святе свято радіти несподіваним зустрічам, потребуватиме друзях, бути залежним від щастя і п’яним від уваги!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай світле свято буде навіяний життєвим натхненням і нотками любові, повітрям щастя і теплотою улюблених.

Моя дорога хрещениця, з Різдвом! Бажаю, щоб твоя світла голівонька завжди знаходила собі заняття, золоті руки були зайняті улюбленою справою, а добре серце було зігріте любов’ю! Бажаю тобі бути збереженості від нещастя!

З Різдвом Христовим. Бажаю з вірою і любов’ю на серце запалити свою яскраву зірочку щастя.

Вітаємо з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю! Прийміть ці красиві привітання з Різдвомвід щирого серця!

У чарівну Різдвяну ніч я вас вітаю зі святом і бажаю казкового життя! Тільки уявіть всі свої мрії і повірте в те, що їм прийшов час, саме сьогодні здійснитися, наповнивши ваші дні радістю, добром і любов’ю! Нехай ваше життя радує вас не тільки в свята виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей, а й у звичайні дні. Нехай радість іскриться в вашому настрої, а удача не залишає вас ні на хвилину. Нехай в цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир, і небо назавжди стане блакитним! Ще хочу побажати всім людям, величезного і міцного здоров’я, адже коли людина здорова, то інше, лише справа часу. Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. З Різдвом Христовим, дорогі друзі!

З Різдвом Христовим! Нехай це свято наповнює душу і серце світлим почуттям любові і умиротворення. Нехай міцніють сімейніі дружні узи. Нехай у вашому домі панують мир, розуміння і згода.

Вітаю з Різдвом! Нехай цей самий добрий, потрібний і багатообіцяючий свято змусить тебе твердо і рішуче повірити в себе, миттєво зробить досягнення мрії простіше, ніж здається, а заповітні мети наблизить настільки, наскільки це можливо!

Вітаю з радісним і чудовим святом – Різдвом! Хочу побажати, щоб твоє серце переповнювалося щастям, друзі ніколи не зраджували, рідні та близькі не забували. Життя, була сповнена любові і спокою, успіхів і нових досягнень.