Красиві привітання з Трійцею до сліз

Вітаю зі святом Трійці і всім серцем бажаю квіткового раю щастя і радості в душі, квітучих садів надії і натхнення за вікном, істинного сенсу життя і добрих поривів твоєї натури, приємних спогадів з минулого і світлих очікувань від майбутнього.

Привітати з Трійцею

Привітати з Трійцею українською мовою

Сьогодні просто чудовий день, тому що сьогодні настав один з найсвітліших і добрих свят – Трійця. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого прекрасного, що тільки може бути. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, тому що немає нічого важливішого за здоров’я. А все інше вже ви і самі зможете домогтися, а Господь буде допомагати вам і направляти вас.

Нехай сьогодні чаша серця наповниться любов’ю, чаша розуму – успішними ідеями, а чаша достатку – матеріальними цінностями. І нехай ці три чаші ніколи не спорожніють. З Трійцею!

Бог єдиний. Але він усюди. І наші свята допоможуть побачити його. Бог несе нам весну в душі. Це свято люблять усі. З Трійцею! З благословенням! У цей день потрійна сила потроїть нашу віру. Нехай Трійця подарує все, що нам необхідно!

Від щирого серця вітаю зі святом Трійці. Нехай навколо все буде добро і зелено, нехай в сторону підуть проблеми життя, нехай забудуться образи і тривоги, нехай ніжним ароматом надії і яскравим світлом радості наповниться твоє життя.

Мамочка! Від душі вітаю тебе, моя кохана, з Трійцею! Це – чудове свято, в який у добрих людей збуваються всі їхні бажання! Впевнена, твої теж неодмінно збудуться, лише варто захотіти! Хочу, щоб ти була красивою, здоровою і щасливою, щоб ніколи ні в чому не потребувала і кожну мить раділа!

Свята Трійця – світлий церковне свято. Так хочеться в цей день прийти до церкви, і помолитися про здоров’я всіх близьких, попросити у Господа благословення. Я вітаю Вас зі святом, бажаю безмірної любові і тепла, величезного щастя і везіння. Нехай до Вашої оселі обов’язково постукає удача, нехай неодмінно збудуться всі мрії. Дай Бог, щоб у Вашій родині завжди був мир. Хай обминають Вас всі печалі і негоди. Довгих і щасливих років життя і міцного здоров’я Вам.

Вітаю з Трійцею і в цей добре свято всім серцем бажаю, щоб в житті траплялося тільки хороше, щоб погода за вікном завжди була ясна, щоб серце відчувало все прекрасне, щоб кожен день дарував і радість, і надію, і любов.

В чудовий день, в свято Трійці від чистого серця бажаю мирної, доброї, щасливого життя, в якій не буде ні бід, ні печалей. Нехай твоя дорога буде встелена квітами радості, нехай на твоєму шляху розпускаються гілки надій, нехай Пресвята Трійця пошле світло благодаті і щирої любові для тебе і твоїх близьких.