Кращі Різдвяні привітання простими словами

Свято наближається, і сніжинки падають прямо в простягнуті долоні обіцянкою щастя і доброго чарівництва. Нехай під Різдво всі ваші нерозв’язні загадки знайдуть свої логічні відповіді. Нехай дні наповняться кришталевим щасливим сміхом ваших дітей. Нехай збудеться загадане і запанує згода з собою і близькими.

Нехай великий і світлий дух Різдва наповнить твоє життя прекрасним почуттям радості і свята. Бажаю благополуччя, успіху і здоров’я. Нехай твій небесний захисник ніколи не дрімає і завжди буде поруч в скрутну хвилину. Нехай буде побільше щасливих годин, проведених в колі надійних друзів, і поменше тих найважчих хвилин. З Різдвом!

Вітаю з чистим і світлим святом. Нехай Різдво Христове розтопить всі печалі і відкриє двері до щастя і великим чуду, нехай доля позбавить від заздрощів і лестощів, нехай буде місце в серці для любові і честі, нехай висвітлює шлях яскраве світло надії і сяйво удачі.

З Різдвом Христовим! Нехай це світле свято благодать і мир принесе в будинок, добро і розуміння – в сім’ю, любов і радість – в серце, чуйність і щирість – в душу, щастя й удачу – в життя.

У світле і радісне свято Різдва бажаю щирої любові і щастя, великий краще взнати, доброї надії і миру. Нехай небеса вселяють міцну віру в серці і дарують справжнє свято для душі. Бажаю достатку в домі, внутрішньої і навколишньої краси, відмінного здоров’я і милосердя.

Друг мій, з Різдвом! В цю світлу ніч бажаю світла в житті. Використовуй свої можливості на повну силу, радуйся великим подіям і особливо дрібниць. Роби добрі справи, але не забувай про себе. Прагни до успіху і перемагай, люби і будь любимо. Головне – вір в диво!

З Різдвом Христовим! У цей день прийшов на землю Христос, і в твою душу нехай прийде сонячна радість,мир і спокій. Бажаю тобі бути для своїх рідних і близьких таким же зразком життя, як Христос для Православної Церкви!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю радості в кожному дні, щирості в кожному слові, теплоти в подіях і яскравості в моментах!

Пролітає сніжок, мороз малює свої кришталеві малюнки, за вікном зима, а на серці тепло і радісно. Прийшов Різдво – найсвітліше і трепетний свято. З Різдвом вас, улюблені і найдорожчі люди!

Різдвяні привітання своїми словами

Привітати на Різдво українською мовою