Кращі привітання з Трійцею українською

Всім серцем і душею я хочу бажати тобі тільки добра в цей чистий і світлий свято Святої Трійці. Цей день дарує всім радість і зцілення, гілочки берези проганяють з життя все погане, а хороше неодмінно залишиться і примножиться. Щастя тобі!

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Сьогодні чудове свято, день Трійці, і мені хочеться привітати тебе, побажати радості і благополуччя, везіння і добра. Цей день – дійсно святий, так нехай же ти переймешсяйого святістю і захочеш робити якомога більше добрих справ!

Вітаю зі святом Трійці і всім серцем бажаю квіткового раю щастя і радості в душі, квітучих садів надії і натхнення за вікном, істинного сенсу життя і добрих поривів твоєї натури, приємних спогадів з минулого і світлих очікувань від майбутнього.

У день світлого і доброго свята Трійці від чистого серця бажаю, щоб душа завжди зберігала міцну віру і таїла щиру надію, щоб Божа благодать наповнила твоє життя, щоб ароматні і красиві гілки, якими прикрашено твій будинок, подарували великий вплив і відчуття справжнього щастя.

Вітаємо з Трійцею! У цей світлий день не варто витрачати сили на дрібні тривоги і переживання, набагато краще присвятити його потрійного удару по примхам долі: відпочинку, веселощів, приємного спілкування. Нехай небо буде чистим, сонечко зігріває, рідні та друзі радують. всіхвам благ, відмінного настрою і величезного позитиву в будь-яких починаннях.

Прикрасьте сьогодні зеленню будинок, щоб чисте кохання. Нехай Господь допомагає в справах, захищає від бід і подарує світ вашого будинку. З Трійцею щастя і радість навіки оселилися в ньому. Бажаю міцного здоров’я і ревною, щирої віри, відкритої душі і!

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

Як прекрасно в церквах передзвонюються дзвони. Сьогодні свято Святої Трійці. На душі легко, світло і просто радісно. Дозвольте Вас привітати з таким чудовим святом, і побажати удачі, щастя і везіння. Нехай у Вашому серці завжди знаходиться місце добру і милосердю. Нехай дороговказ вказує тільки правильний життєвий шлях. Отримуйте від життя тільки натхнення і насолоду, нехай Вас, завжди радують хороші звістки. Бажаю Вам благополуччя і сімейного тепла.