Короткі привітання з Водохрещем українською мовою

Всіх православних мирян та прихожан вітаю з Хрещенням Господнім! У цей святий день бажаю умиротворення, всепрощення, добродушності, спокою і віри!

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю мирного життя з Божою благодаттю, щирої любові з надією і посмішкою.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай вас завжди оберігає ангел охоронець! Бажаємо міцного здоров’я, здорового глузду і поблажливості до ближнього.

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

В Хрещення бажаю молитвам почутими бути, щоб допомогли небеса впоратися з усім, що заважає нашому щастю!

Нехай цей святий день Хрещення Господнього стане першим найщасливішим днем ​​в довгій низці щасливих днів твого життя, в якій ти знайдеш Господа нашого в своїй душі.

Бажаю, щоб відносини були такі ж міцні як Водохресні морози, а приходять невдачі і невезіння такі ж швидкоплинні і погано запам’ятовуються.

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю заспокоєння, душевної рівноваги, спокою, щедрості і сердечності!

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю знайти компроміс з собою, любити навколишній світ, вірити в краще і бути відкритими!

Вітаю з Господнім Богоявленням. Нехай мир увійде в ваші душі і серця, нехай у ваших будинках панує затишок і благодать!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Хотілося б побажати в цей світлий, чудовий день внутрішнього спокою, теплоти в вашому домі, щастя в кожному дні. Нехай Бог береже всю вашу сім’ю.

Бажаю добрих звісток, тільки добрих і довгоочікуваних гостей, щасливих, благополучних років, щоб в них не було горя, печалей і бід. З Хрещенням!

Нехай Бог пошле тобі здоров’я, щастя і благополуччя. Нехай твоя сім’я живе в радості й достатку. Вітаю з Хрещення Господнього!

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем українською мовою

Сьогодні велике свято – Хрещення Господнє! Я тобі бажаю, щоб починаючи з цього дня удача і щастя супроводжували тебе в твоєму житті, щоб були здорові разом з тобою і всі твої близькі. Зі святом!

Бажаю, щоб твій світ завжди був світлим і добрим. Щоб щастя завжди наповнювало твій будинок, а Господь завжди чув твої молитви. З Хрещенням Господа!