Християнські привітання з днем народження своїми словами

Вітаю від щирого серця з днем ​​народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя в твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою і спас тебе з життєвих печалей і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

У цей день, коли ти був благословенний на народження, в світі стало ще більше світла! твої чесні вчинки, ясні думки і добрі наміри спонукають вірити в краще! Нехай Бог буде милостивий до тебе і оберігає від негараздів долі!

Нехай благословить вас Господь на вірний шлях і життя переможну, щоб дух ваш міг тріумфувати над мирськими печалями! Нехай благословить вас Господь на вірне йому служіння, щоб в боротьбі зі злим духом ви були переможцем! Нехай благословить вас Господь на справу добре, на благе бажання і чисте намір, щоб ви не знали дрібних справ і злих намірів! Бажаємо вам доброго здоров’я, довголіття, духовного зростання і розвитку, благ земних, достатку у всьому, мирного неба, небесних чудес, любові і розуміння! Нехай ваші плани на майбутні многоліття неодмінно здійсняться за допомогою Божої! Вірте, сподівайтеся і любите, а якщо раптом настануть важкі часи, звертайтеся до господа Бога, він вам допоможе і підтримає! І нехай по вірі буде вам дано бути переможцем, і не інакше! Адже щиро віруючи в Бога, ви вже знаходите перемогу! З Днем народження!

Нехай серце зрадіє і душа наповниться вірою, нехай Господь благословить і пошле добру надію в цей світлий і чудовий день, день твого дня народження. Бажаю миру і здоров’я, милосердя і великодушності, любові і щастя.

Бажаю благ від щирого серця, любові до межі, Нехай життя, триватиме, в роках залишить славний слід, І хай не ослабне в житті Божа віра, І нехай береже тебе Господь від бур і бід.

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Християнські привітання з днем народження своїми словами

Християнські привітання з днем народження до сліз

У цей день твої душа і тіло відкриті для всього доброго і світлого, в цей день твій ангел спуститься до тебе з небес і вкаже на вірний шлях. Вітаю тебе з днем ​​народження і щиро бажаю внутрішньої гармонії, милосердя по відношенню до інших, міцної віри і здоров’я, великої надії і найчистішою любові, яка постійно буде надихати тебе на благі і добрі справи.