Гарні привітання з Водохрещем своїми словами

Всіх рідних і блізскіх, вітаю з Хрещенням Господнім! Хай зцілить вас водиця, від душевних і тілесних хвороб! Так очистить від все гріхів! Божої милості вам і благодаті!

Нехай в січневий празник Господнього Хрещення буде безхмарним Ваше небо, яскравим сонце, нехай в будинок приходять тільки благими звістками, а в повітрі відчувається ледве вловимий запах такою далекою, але бажаної весни.

Нехай в небі завжди буде той, хто дивиться і береже, доглядає і від бід рятує. Нехай молитви почує той, до кого вони звернені. Зі святом!

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати благородства душі і блага життя, милості серця і міцного здоров’я, послав його Господь у відповідь за добрі справи.

Бажаю тобі, щоб свята водохресна вода надала тобі сил і змила весь негатив, який накопичився за рік. Нехай в думках і серці залишиться тільки хороше, добре, чисте і світле. Нехай здоров’я буде міцним, як водохресний мороз, бажання світлими, як сонце січневим морозним днем, а тіло прекрасним, як сліпуче – білі, ошатні сніжинки.

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше – і все обов’язково буде добре!

Від щирого серця вітаю з Хрещенням! Нехай свята вода змиє негатив і погане самопочуття, зарядить тіло бадьорістю, дух – стійкістю і позитивом. Нехай здоров’я буде міцним, як хрещенські морози, а сміх дзвінким, немов лід в ополонці!

З Хрещенням Господнім! Нехай свято подарує море радості і теплоти! Нехай всі погані думки, всі негаразди покинуть твій будинок і твоє життя! Нехай водохресна водиця змиє всі хвороби і подарує любов, надію і щастя!

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

Вітаю вас від щирого серця з Хрещенням Господнім! Чого вам побажати? Нехай ваша любов гріє рідних людей, ваша усмішка вселяє, що все буде добре, а з ваших вуст не буде чутно сумних або грубих слів. Нехай радість життя стане вашою королевою, а успіх – королем! Нехай повз проходять плітки, заздрість і нерозуміння!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Прийми мої щирі побажання здоров’я, любові, достатку, миру, радості, чистоти внутрішнього світу і думки, серцевої відради і світлої надії. Нехай в цей день всі невдачі і гріхи змиє священна вода, нехай попереду тебе чекають тільки добрі дороги і справи.