Гарні привітання з Великоднем простими словами

Христос Воскресе! Від щирого серця вітаємо вас з настільки знаменною святом! Нехай ваша віра міцніє з кожним днем, а душа наповнюється доброзвичайністю і благочестям! Бережи вас Бог!

З Великим святом! Всього самого доброго, світлого Вам і всім рідним і близьким. І справжнього дива. Нехай виконуються всі найзаповітніші бажання.

Вітаю з паскою. Христос Воскрес і нехай прибуде мир і щастя в твоє життя. Від щирого серця бажаю тобі не відати страхів і печалей, жити радісно і благодатно, з легкістю відпускати образи від серця і приймати добрі слова на свою адресу. Нехай Господь пошле тобі любов і світлу надію.

Сьогодні настільки строкаті красою різнокольорових яєць, в кожному будинку стоїть свіжоспечений паску, а в ньому горить свічка в знак віри і визнання цього благодатного свята, свята великої Пасхи. Тому прийміть тільки найдобріші і найщиріші побажання! Божественної теплоти вам, вашим родинам, всім вашим близькими!

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Цілую тебе триразово і ще раз, і ще раз. Передай, будь ласка, радість в такою ж гарячою формі всякого ближнього свого.

Привітання з Великоднем до сліз

Привітати з Великоднем українською мовою

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і від душі бажаю відпустити всі біди і печалі, відкрити своє серце для радості і натхнення, протягнути руку допомоги близьким, залишити презирства і сумніви в стороні. Нехай Господь тебе за все простить і проллє світло благополуччя на твій життєвий шлях.

У найкрасивіших і найсвітліше воскресіння в році, від усієї християнської душі, радий привітати Вас з цим, воістину добрим святом. Вітаю вас з Великоднем!

Бажаю в великий день Пасхи відшукати дорогу до свого щастя – нехай вона буде не надто важкою і довгою. Живіть в злагоді зі своїми бажаннями і можливостями!

Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам “грішним”, треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! “

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!