Гарні привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Настав самий світле, радісне і прекрасне свято – Різдво Христове. Вітаємо всіх християн і бажаємо любові і добра, радості і щастя, успіхів і удачі. Здоров’я вам, вашим рідним і близьким. Всіх благ земних. Нехай збудуться мрії і здійсняться бажання. Всього самого найкращого. Зі святом!

З Різдвом Христовим! Постараюся своїми словами показати наскільки я щиро бажаю тобі всього самого найкращого і світлого. Бажаю сподіватися на небесні сили не тільки в годину потреби, але і в радісні моменти згадувати проних. З божою допомогою, а також завдяки власним силам нам підвладне все. Бажаю відчути контроль над своїм життям на собі і втілити задумане.

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

Вітаю зі Світлим святом – Різдвом Христовим! Нехай у домі буде затишок і умиротворення, близькі – щасливі і здорові. Бажаю тільки добра, і щоб все загадані в чарівну ніч бажання обов’язково збулися!

У прекрасне свято бажаю тілу вашому бути здоровим, душі – повниться надією, серцю – радіти від любові, кишенях – провисати від пачок з грошима, дому – радувати теплотою вогнища, а рідним і близьким – завжди бути в доброму здоров’ї і піднесеному настрої.

Улюблена моя і неповторна, найбажаніша і чудова жінка, вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю щасливих хвилин життя і незгасного світла нашої любові, добрих надій і світлою благодаті. Нехай це свято запалить на небі твою зірку удачі, нехай Різдво збере найближчих і дорогих тобі людей!

Улюблений, я від щирого серця хочу привітати тебе з Різдвом Христовим. Цей світле свято обов’язково принесе нам щастя, взаєморозуміння, гармонію, єдність і зробить нашу любов ще міцніше. З Різдвом, з самим добрим і красивим святом!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Нехай світле Різдво Христове, буде щасливим для всіх віруючих людей. Нехай Господь оберігає вас на життєвому шляху!

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом – Різдвом Христовим!