Гарні привітання з Медовим Спасом українською

Пречиста свято Медового Спаса и Маковія з пахучими піріжкамі и медовою вощині ступає на поріг. Нехай Господня благодать цього гарного православного свята принесе добро, любов и щирість у шкірних батьківщину. Нехай маковими зернами у домівках проростає достаток и білокрілій Янгол вибачення торкнет пір’ячком Божої любові шкірного серця. Хай буде благодатним для вас Щедрий Медовий Спас и Маковій!

Вітаю з Медовим Спасом і від щирого серця бажаю міцного здоров’я, добротної життя і солодкої любові. Нехай Господь відводить від тебе і біди, і недуги, нехай кожен день дарує медову радість і насолоду.

Медовий Спас обов’язково принесе Вам щастя, взаєморозуміння, гармонію, єдність. Нехай життя буде з присмаком медовим, а ангели завжди оберігають від біди!

Вітаю з Медовим Спасом. Бажаю медового щастя для душі, медової любові для серця, медового смаку для кожного дня благодатній і мирного життя.

Вітаю тебе з Медовим Спасом! Хочу побажати життя, солодше, ніж мед. Нехай добробут і щастя увійдуть до твого дому. Нехай Боже благословення допоможе гідно подолати всі випробування і зміцнити віру! Сонця тобі і радості, достатку і натхнення!

Ось і настав час першого Спаса. Нехай життя буде солодким, немов зібраний і освячений сьогодні мед, нехай хвороби не стосуються ні вас, ні ваших рідних. Нехай гріхи прощаються, а щастя навідується в будинок до кожного віруючого.

Вітаю я тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас. Нехай з цим днем ​​твоє життя стане воістину солодкої і чарівною. Використовуй кожну можливість для того, щоб відчути лояльне ставлення долі і в повній мірі насолодитися святковим днем. Нехай солодкість буде відчуватися не тільки на столі, але і в твоїй душі, адже життя буває і такий. Покладися на Господа, який завжди захищає тебе і оберігає від всіляких труднощів. Спробуй повірити в те, що обов’язково все буде складатися успішно і кожна можливість, подана долею, обов’язково заслужить твоєї уваги. Бажаю тобі можливості відчути і зрозуміти, що ж являє собою щастя, але для цього потрібно всього лише покластися на Господа, який обов’язково проведе крізь тернистий шлях життя. З Медовим Спасом!

З медовим Спасом! Бажаю миру родині, удачі і напутніх слів, які будуть звучати в потрібний час. Нехай Господь береже Вас і всіх близьких. Добра і миру, любові та взаєморозуміння, обіймів і теплих зізнань.

Дорогий друг. Вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок твій був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до тебе дорогу. Хай буде з тобою Господь.